tirsdag 2. august 2011

Kokkeklær og bingo

Etter våre to uker på lavkarbokur, er vi som sagt tilbake i godt gammelt slag. Kuren ble avsluttet den 25. juli, og hele uken og helgen har gått med til feiring. Vi gikk hardt ut på mandag, da vi gjenopptok en god, gammel og glemt aktivitet. Nemlig bingo.

Bingo er utrolig gøy, ganske billig og innmari spennende. Det eneste negative med det er at de ikke har bar der. Men vi løste dette problemet elegant da vi tok noen kaffekopper fra 7-11 og fylte de opp med øl. Ganene våre hadde ikke smakt denne gyldne vidunderdrikk på lang tid, så de forsvant rimelig fort. Det var 20 minutter mellom hver runde, så vi fant ut at vi rakk å løpe på Olympen på Grønland og hive ned en øl i bingopausene. En fan ringte og ville være med, så det gikk som det måtte gå. Verken Full eller Slank kan med sikkerhet si hva som skjedde, men vi våkna iført kokkeskjorter. Her er et bilde fra gud vet hvor.

Full og Slank med en fan.


















Resten av uka gikk egentlig i ett, nettbanken kan fortelle at vi har vært på Litteraturhuset, Lorrys, Revolver, Blå, Sukkerbiten, Evergreen, Bobs, Dattra til Hagen, Ivars Kro, Gloria Flames, enda en gang på Sukkerbiten, Olympen, Fridays og Peppes Pizza for å nevne noen. Vi har til og med vært på Fugazi. Fy faen for et skitsted. Det eneste positive var at de donerte alle barinntektene til ofrene på Utøya og i Oslo. Her er et bilde av slank som uttrykker hva han syns om Fugazi

Slank er lei seg























I går var vi på sukkerbiten igjen og hørte på favoritt-Djen vår DJ Boge, drakk et par øl og tok noen runder idiot. Altså. Alle burde høre mer på DJ Boge. Når den karen der drar i gang Sture Alléns Dansorkester på platespilleren sin blir det alltid sus i serken og høy flaskeføring. I dag tenker vi oss en tur på grønland for å nyte en konsert og et par øl. Ølet er nok det vi kommer til å nyte mest, men musikken er ikke å forakte den heller. Vi oppfordrer fulle og slanke i hele Oslo til å møte opp for gratis konsultasjon. Vi sees!

Mvh
Full og Slank

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar