mandag 18. juli 2011

Dag 8 - Tonic Light

Vi lovte blogginnlegg om Tonic Light og innlegg om Tonic Light skal det bli. Tonic Light er kjempegodt og smaker ikke nevneverdig annerledes enn vanlig Tonic. Jippi. Sammen med en god Gin er det faktisk nydelig. Så veldig mye mer har vi faktisk ikke tenkt å si om den saken, men her har dere ihvertfall et bilde av herligheten.










Forøvrig har det skjedd lite i dag. Vi skippet middagen for å få plass til mer Gin&TonicLight og føler det var en kjempeidé. Det sparer oss for masse karbohydrat slik at energien fra alkoholen heller kan gjøre jobben. Matinntaket i dag har bestått av en salat med kylling, reke, ost, avocado og de andre salatgreiene, så vi får se hvordan det går i kveld. Her er forøvrig et bilde:













Ser ikke bort i fra vi i løpet av kvelden kan bli enda fullere, og ikke minst, enda slankere. Positivt med andre ord.

Erik har gått rundt i hele dag og trodd at det har vært fredag, samt skrytt over at luktesansen hans er blitt bedre, så dietten har åpenbart begynt å gjøre noe med oss. Dessuten har han nevnt noe om at ånden hans lukter svovel, noe vi også vet er en bivirkning av lavkarbo. Vi har selvfølgelig lest massevis om lavkarbo før vi startet med dette...

Mer har vi ikke på hjertet (ref. bildet ovenfor), så det får holde for i kveld. Takk for oss.

Thomas.

1 kommentar:

  1. Bingo?

    http://sukkerbiten.no/2011/07/bingosommer-pa-bla-flytter-til-sukkerbiten/#more-509

    SvarSlett