mandag 1. august 2011

Kondolanse og oppsummering

Den aller fulleste og aller slankeste blant oss, har blitt revet bort på verst mulig måte. Cristopher Perreau var en fantastisk fyr, et stort talent innen politikk og en av mine beste venner. En gang i 2006, da Erik, heretter kalt Slank, fortsatt bodde i Trondheim, skulle han være hjemme alene i tre uker. I det han kom inn døra ringte telefonen. Det var Perreau. Han lurte på hva Slank drev med, og foreslo å komme en tur med en halv flaske vodka. Slank ante fred og ingen fare, og sa villig ja til forslaget. Han kom, og han ble. I tre uker. En fantastisk tid som Slank alltid kommer til å huske. Mye latter, diskusjoner og ikke minst Jägermeister. Perreau var en helt, måten han opptrådte på Utøya viser dette, og han hadde stor rettferdighetssans og en utrolig innstilling. Slank kommer aldri til å glemme minnene han har med deg, og han vet at mange andre er enige i dette. Du lever videre i våre hjerter. En full og slank hedersmann!

Men over til noe litt mer hyggelig. Selv om vi ikke har blogget på en stund, betyr ikke det at vi ikke har vært like fulle, og ikke minst like slanke som før. Videoen under oppsummerer vel egentlig prosjektet vårt på en ganske god måte.



Vi er altså ferdige med lavkarbokuren vår etter to herlige uker med fett og knusktørr hvitvin. Vi vet dessverre ikke hvor mye vekt vi har mistet da vi ikke har vært på Clas Ohlson på en stund for å veie oss, men det er åpenbart veldig mye. Det går rykter om at vi kan ha sprukket før det hadde gått to uker, men disse ryktene kan vi avkrefte. Ryktene er bare tull og rot og hinsides all fornuft, iscenesatt av misunnelige tjukkaser som prøver å sverte den harde innsatsen vi har lagt ned i dette prosjektet. Vi har de siste dagene stilt oss selv følgende spørsmål: Hva i all verden skal vi finne på nå? Lavkarbokuren var åpenbart fryktelig vellykket og ikke minst gøy. Dessuten ble vi heidundranes fulle og slanke. Heldigvis kom vi over en plakat forleden dag på vei til jobb som ga oss ny giv og inspirasjon. Slank poserte velvillig for den fulle fotografen, sammen med plakaten.






















Det vi med andre ord skal gjøre er å drikke oss selv i form. Noen vil kanskje påstå at det er dette vi nå har holdt på med siden vi startet denne bloggen, men nå skal vi altså spise karbohydrat igjen. Vi vurderte lenge å prøve hvitvinskuren som vi tidligere har omtalt, men det hadde vært litt vanskelig å forene denne med jobb i og med at alle måltidene vi da måtte ha inntatt utelukkende ville bestått av hvitvin. Vi vil derfor vente litt med denne kuren, men vi skal forsøke å gjennomføre den en gang i fremtiden.

I kveld tenker vi oss en tur tilbake på sukkerbiten. Det var en stor suksess forrige gang som endte med både bading og hukommelsestap. Vi oppfordrer alle fulle og slanke personer til å komme dit for å høre på favoritt-DJen vår DJ Boge snurre plater. Det blir nok stas!

Forøvrig er det mye spennende som har skjedd den siste tiden som vi ikke har blogget om og vi vil prøve å ta noen tilbakeblikk på dette i senere innlegg. Her noen smakebiter på hva dere har i vente. Bingo og kokkeskjorter er bare noen av gjennomgangstemaene.

Slank med tre av sine beste venner



































mvh
Full og Slank

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar