tirsdag 2. august 2011

Lavkarbo revisited

Selv om vi er ferdige med lavkarbokuren vår, skal vi innrømme at mange av de turene på fylla vi hadde gjennom de to ukene var fantastisk morsomme. Så vidt vi kan huske. Neida, hvem kan vel glemme all den hvitvinen, og klassiske lavkarbodrinker som gin og farris, gin og tonic light, for ikke å snakke om rom og Pepsi Max. Nam. Pepsi Max. Den fortryllende drikken. Vi har derfor bestemt oss for å ta en siste god, gammeldags lavkarbofyll med alt som hører med. I kveld, på Gloria Flames. Simon says no! skal spille. Slank så dem på South by Southwest i Austin tidligere i år, men har ingenting i mot å se dem igjen. Så mye shoe gazing skal man lete lenge etter, FullogSlank stiller mannsterkt. Tradisjonen tro har vi derfor ikke spist noe i dag, og gleder oss enormt til å kjenne den knusktørre hvitvinens effekt på kroppen.

Apropos Pepsi Max. Vi vurderer å delta i en tegnekonkurranse hvor vi skal tegne noe av det vi liker best her i verden. Valget falt på Pepsi Max. Vi brukte litt tid på å utfordre hverandre i hvem som har best paintskills i dag og etter noen timer med blodslit og iherdig fargelegging hadde vi begge en tegning å slå i bordet med.

Fulls bidrag






















Slanks bidrag






















Problemet er at vi bare trenger én tegning. Etter at vi var ferdige med tegningen har vi ikke gjort annet enn å mobbe hverandre for tegningene hver av oss har prestert å kladde ned. Full syns tegningen til slank er noe dritt og omvendt. Mobbingen ga seg imidlertid da vi endelig fikk åpnet en dunk med knusktørr hvitvin i 2-tiden på formiddagen. Forsoning fant sted og diskusjonen stilnet, men vi har enda ikke greid å bestemme oss for hvem som har den beste tegningen. Hva synes leserne?


Dagen i dag er forøvrig den store konkurransedagen. Vi har også kommet over denne konkurransen, og tenkte: Hvorfor ikke? Vi har uansett blogget mye om Pepsi Max, liker norges nest beste blogg ganske godt, og har overhodet ingen integritet å miste. Derimot alt å vinne. Se for dere hvor mye ugagn og hvor mange flasker hvitvin vi kan tylle ned på øyafestivalen? Dessuten får vi se mange kjempefulle og slanke artister. Jeg nevner i fleng James Blake, Håkan Hellström, Kanye West og ikke minst den åpenbart fulleste av dem alle: Kristopher Schau i Hurra Torpedo. Steike, så fett det kan bli. 

Hurra Torpedo


















Men nå rekker vi ikke mer, om vi skal nå å tømme hvitvinsdunken før konserten. Her er et nydelig banner vi må ha med for å være med i konkurransen.



Hvitvinshilsen
Full og Slank

2 kommentarer:

  1. dudes, hvorfor så jeg ikke denne? dere var nok dessverre i seneste laget uansett, plukket vinnere morgen 2. aug. men var et veldig godt bidrag, assa.

    SvarSlett
  2. Jaja, det er sånn som skjer. Takk for tilbakemeldingen. Kos deg på øya, og hold deg full og slank.

    SvarSlett