torsdag 14. juli 2011

Dag 4 - Bakfull

Vi er på dag 4 av kuren vår og begynner å merke at vi er tappet for krefter. Det kan imidlertid ha en bitteliten sammenheng med gårsdagens strabaser som ble utspilt på sukkerbiten i Oslo. Tanken var å ta ei flaske hvitvin i sola med gode venner og dra hjem og legge oss tidlig. Dette gikk ikke så bra. Det ble langt flere enn én flaske. Vi er litt usikre på antallet men tror det endte med seks flasker. Takk Gud for at hvitvinen var ordentlig god og tørr. Vi har regnet oss frem til at gårsdagens totale karboinntak var rundt 5 gram. Det får man si er innafor. Noe annet må sies om de vi var sammen med i går. Ordentlige carboholics, fråtsende i øl og andre karbobomber. Her har dere et bilde av noen av dem.

                      Carboholics

Litt av vinen vi drakk:

Knusktørr hvitvin <3

                           


Seks flasker hvitvin gjør virkelig noe med deg. Etter å ha forlatt sukkerbiten i 23-tiden på kvelden bestemte Erik seg for å ta en svømmetur. Har hørt noe om at fysisk aktivitet skal være bra når man forsøker å slanke seg, noe Erik åpenbart var helt enig i i går. Dessverre fikk vi ikke foreviget dette øyeblikket da jeg var livredd for å miste telefonen min i det frådende havet. Jeg kan uansett meddele at badingen til Erik gikk bra. Han druknet ikke, men blødde en del da han kom på land etter å ha stupt til bunns. Et godt bevis på at dybdesynet åpenbart forsvinner når promillen stiger. Etter badingen trakk vi opp i byen en tur. Vi traff noen hyggelige mennesker på Stratos, noe som ga Erik en kjempemulighet til å utøve en av sine favorittaktiviteter, nest etter drikking av knusktørr hvitvin: Nemlig å utgi seg for å være dansk. Kjempegøy..

Det skjedde ikke så veldig mye mer i går. Trodde vi, frem til vi fant en enorm Homer Simpson, en gorilla og en kompis i sofaen på stua da vi våknet i morges.

Fin gjeng













                             



De siste par timene har vi brukt til å finne ut hva vi skal lage til middag i dag. Vi vurderte lenge å plukke makaronien ut av en pose med Toro tomatsuppe, men slo fra oss den ideen etter å ha sett nærmere på næringsinnholdet. Hvem skulle trodd det var så mye karbo i en jævla suppepose. Dessuten ville dette vært et altfor stort tiltak i forhold til formen vi er i. I skrivende stund kan de se ut til at vi må ta til takke med vodka til middag, noe som i og for seg er greit siden vodka er så utrolig godt i tillegg til at den holder oss fulle og slanke<3

Thomas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar