onsdag 13. juli 2011

Dag 2 - Middag?

Akk. Planene var så store. Vi snakket mye om å lage to supper til middag i dag. En sjampinjongsuppe med creme fraiche og annet snadder, samt en blomkålsuppe med bacon. Men vi ble sittende på jobb. Like ved vinmonopolet. Og det var da slo det oss...

For en stund tilbake hadde vi lest om forskjellige dietter og slankekurer i Magasinet. De testet omtrent alt som kan krype og gå av slankekurer, og det var spesielt en vi la godt merke til. Hvitvinskuren. Siden vi allerede har slått fast at tørr hvitvin kun inneholder et minimum av karbohydrat og rikelige mengder av et annet deilig stoff, passet det perfekt for oss å kombinere denne dietten med vår lavkarbokur. Minimalt inntak av karbohydrat og maksimalt inntak av hvitvin. I alle fall for én kveld. Valget falt på en knusktørr og nydelig hvitvin. Med lys farge og flott balanse. I skrivende stund, forfriskende og kjempegod. Ihvertfall kjempegod. Nemlig denne:

Ordentlig god med flotte omgivelser i bakgrunnen.

















Med andre ord ble det aldri noe behov for middag i dag. I og for seg ganske greit. Nå kan vi nemlig tillate oss en ekstra middag i morgen. Vi har ikke helt bestemt oss for hva det skal bli enda, men i og med at dagens middag egentlig skulle vært to supper er det fare for at morgendagens middag blir det samme, i tillegg til en biff eller lignende. Nam. Biff.

Forøvrig har vi planer om å gå en ny og lang tur i morgen. Forhåpentligvis lengre enn vår forrige tur. Prolapsen til Thomas har merkelig nok enda ikke gitt seg, men i følge diverse helsesider på nettet skal det visstnok være lurt å bevege seg når man har prolaps. Synd at Thomas valgte å sitte 16 timer sammenhengende i en kontorstol i dag fremfor bevegelse og trim. Men hva gjør man ikke for jobben. Turen vår vil riktignok ikke finne sted før morgendagens etappe av Tour de France er unnagjort. Vi følger nøye med på Tour de France og føler at vi har mye å lære dem. Makan til karbokarneval. Hva i all verden får dem til å tro at de skal kunne fullføre tre uker på sykkelsetet uten vesentlig inntak av de viktigste matvarene vi har, slik som smør, fløte, bacon og rødt kjøtt? Denne typen mat virker for oss naturlig og burde være førstevalget hos en hver atlet. Brød, ris, pasta og frukt? Give me a break. Vi kan jo spørre oss selv: Hva i all verden har skjedd med ernæringsekspertene deres? De må jo være helt ute å sykle....

Hilsen Erik og Thomas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar