fredag 15. juli 2011

Dag 5 - Det tar seg opp

Som Erik nevnte i forrige innlegg var gårsdagen ekstremt slapp, men ting er annerledes i dag. Tanken på at vi har 3 liter ordentlig knusktørr hvitvin i kjøleskapet har gitt oss nye krefter og vi gleder oss til å drikke den. Dette vil skje samtidig som vi begår lovbrudd. Vi skal nemlig bedrive ulovlig pengespill i ettermiddag sammen med noen arbeidskollegaer. I skrivende stund står Erik å sjenker hvitvin i to store glass, så her går det med andre ord fort i svingene. Nam. Hvitvin.
Her har dere et bilde av herligheten:


Deilig hvitvin













En ting vi er veldig opptatt av er hvordan vinprodusenter beskriver vinene sine. Vi liker spesielt beskrivelsen av denne vinen:

"Promenade is reminiscent of a sunny Sunday in Paris; harmonious, fresh and delicate. Like a charming old french record, it stays with us like a pleasant memory.

Let us follow the path of the French Art de Vivrel".


Til lunsj i dag har vi begge spist kyllingsalat med ekstra mye olivenolje. Den så ganske uappetittelig ut så vi gadd ikke ta noe bilde. Derimot hadde vi en annen nydelig sak til lunsj, nemlig pepsi max. Har hørt at alle supermodeller drikker pepsi max og derfor må vi gjøre det også. Vi har også vurdert å begynne å røyke igjen da dette også er noe supermodeller elsker å gjøre. Vi har dessverre ikke fått i oss så mye fett i dag så det må vi få gjort noe med litt senere i kveld. Her er forøvrig bilde av pepsien vi drakk til lunsj:


Deilig slankemiddel
















Legg spesielt merke til det nydelige kjøretøyet til høyre. Kjøleboks med motor, ratt og hjul er en genial oppfinnelse, og vi kjører ofte rundt med denne. Her kan dere se hvor ekstremt moro man kan ha med denne saken, denne gang med vår kollega Marius bak rattet:



Moro på kontoret

Nå sitter vi å drikker mer hvitvin og venter på at resten som skal delta i det ulovlige pengespillet skal dukke opp. Dagen går med andre ord som planlagt, tilnærmet 0 g karbo er inntatt, hvitvinen jobber vi med og vi satser på fetende, deilig mat til kvelds. Livet er herlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar