tirsdag 12. juli 2011

Dag 2 - Prolaps

Jajaja. Vi kan begynne med å oppsummere gårsdagens trim. Hva kan man si. Etter 4 år på baken med øl og tv-titting skulle det gjøre godt med en joggetur. Erik har riktignok jogget en del den siste tiden, så han er egentlig ganske fit. Noe annet er det å si om undertegnede.

Leiligheten vi bor i ligger i 3. etg. Vi tok trappa ned til 1. etg og halvveis begynte ryggen å verke. Pytt sann. Sånt får man tåle sa Erik lattermildt. Vi tok fatt på gaten og begynte å gå fort oppover. Etter å ha varmet opp med rask gange i 30m begynte vi å småjogge. Etter 100m var det full stans. Ryggen min greide ikke mer og jeg vred meg i smerte. Erik lo. Vi bestemte oss for å legge planen om å jogge bak oss og fortsatte å gå. Etter nesten 8km gatelangs i Oslo var vi tilbake ved utgangspunktet. Vi avsluttet trimrunden vår med spurt opp trappa til leiligheten. Smerten fra ryggen var ulidelig men begge fullførte med stil, vel vitende om at en kald og deilig shake av pulver og fløte ventet på oss oppe i leiligheten. Vi sank ned i sofaen med god samvittighet og ryggsmerter og fikk en god følelse av å ha fullført den første av i alt 30 dager av prosjektet vårt.

Runden vår kan minne om hjemturen etter en altfor sen bytur med høy promille og dårlig retningssans. Ikke ulikt hva som skjedde forrige lørdag. Og fredag.

Deres Thomas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar